e-chopper tour

Kies je eigen tour door de prachtige natuur

Wat is er leuker en mooier om te genieten van de prachtige natuur in Noord Brabant en Limburg op een e-chopper die vriendelijk is voor het milieu? Er zijn verschillende mogelijkheden om een e-chopper tour te maken. Je kunt zelf op pad gaan met de chopper en je eigen route rijden. Door parken en bossen, neem de kleine weggetjes om optimaal te genieten van de natuurlijk die de regio heeft te bieden. Maar een route kiezen die wij voor je hebben uitgestippeld is natuurlijk ook mogelijk.

e-chopper tour

Rijdt een prachtige route

Met de e-chopper tour Droompark Maasduinen ontdek je de prachtige heuvels van Noord Limburg. De natuur en de bergen zorgen ervoor dat je even helemaal weg bent uit eigen land, optimaal genieten met de geruisloze e-chopper. Je hebt de mogelijkheid om een vaste route te rijden die wij voor je hebben samengesteld. Maar wil je gewoon lekker scheuren door de natuur en je eigen weg kiezen ben je ook vrij om dat te doen.

Een rondje Venlo

e-chopper tour

Wanneer je een prachtige route wilt rijden met de e-chopper door dorpjes in de omgeving van Venlo dan is deze tour perfect voor jou. Langs één van de watermolens die Limburg rijk is, door de mooie bossen rijd je naar het dorpje Lottum toe. Door de enorme rozenteelt wordt het dorp ook wel rozendorp genoemd. Je gaat met de veer de Maas over om uit te komen bij het dorpje Lomm. Je vervolgt de route richting Venlo waar je eindigt bij de Maashof. Een onvervalst rondje Venlo en de schitterende natuur erom heen.