Waarom tankbouw?

Waarom heeft jullie onderneming nieuwbouw tanks nodig? Zijn jullie actief in de industriële markt? Dan heb je vast wel eens grote tanks bij een pand in de buurt zien staan. Deze tanks zorgen er namelijk voor dat je grondstoffen kunt opslaan. Is dat nodig dan? Stel je voor dat je met olie werkt. De olieprijs schommelt voortdurend. Op het moment dat jij een tank hebt staan kun je groot inkopen wanneer de prijs laag is. De olie kun je dan opslaan. Natuurlijk bewegen je verkoopprijzen mee met de olieprijs. Dat betekend dus meer winst per verkoop!

Tankcontainer

Tankcontainers, ook erg handig!

Hebben jullie twee vestigingen waar productiewerk geschiedt? Dan is het handig om een tankoplegger te hebben om de vloeistoffen van locatie A naar locatie B te brengen. Bij elke vloeistof hoort een op maat gemaakte tankoplegger. Het is dus belangrijk om goed te weten wat er vervoerd gaat worden met de tankoplegger voordat je er eentje op maat laat maken. Misschien best wel logisch, olie zal anders vervoerd moeten worden dan bijvoorbeeld melk.

Geld besparen op je inkoop doe je zo

Werken jullie met vloeibare middelen? Dan is het dus een goede uitkomst om te kiezen voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in tankbouw om voor jullie een opslagtank op maat te maken. Jullie kunnen de vloeibare middelen opslaan en daarom groot inkopen zodat jullie zekerheid hebben betreft de inkoopprijs. Prijzen van grondstoffen fluctueren namelijk sterk. Daarnaast kun je ook besparen op transport. Je neemt een grotere hoeveelheid in een keer af in plaats van in etappes. Wel is het natuurlijk goed om te kijken welke vloeibare middelen er in moeten. Niet alle vloeibare stoffen kunnen namelijk lang bewaard worden.

Vraag nu de mogelijkheden op voor jouw onderneming!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld jouw onderneming? Ben jij overtuigd dat een opslagtank jou geld kan opleveren? Vraag dan gemakkelijk advies aan bij Tankbouw Lijzen te kijken welk type tank er het beste bij jouw onderneming past en begin met meer geld verdienen!