AAS Schadeherstel

Elke schade die je oploopt aan je auto, vrachtwagen, motor, scooter of caravan kan bij AAS Schadeherstel op een deskundige manier worden verholpen. Deze organisatie bestaat uit 88 bedrijven, die verdeeld zijn over Nederland. Reparatie van schade aan personenwagens en busjes kan bij elke vestiging worden gedaan. Voor schade aan andere voertuigen moet je soms uitwijken naar een gespecialiseerde vestiging op wat grotere afstand. Op de site van AAS Schadeherstel kun je precies vinden waar je naar op zoek bent.

Service staat bovenaan bij AAS

Als je autoschade hebt ben je vaak geschrokken en dan wil je niet worden geconfronteerd rondom het schadeherstel van je auto. Bij AAS Schadeherstel heeft men dat goed begrepen. Daarom wordt jou als slachtoffer vrijwel al het werk uit handen genomen. Het enige wat je zelf moet doen is je verzekeraar zo snel mogelijk na het ontstaan van de schade inlichten. Daarna neem je contact op met AAS Schadeherstel. Vanaf dat moment wordt alles voor je geregeld. Er komt een afspraak om de schade te inventariseren en een vervolgafspraak voor de reparatie. De volledige administratieve rompslomp wordt door AAS afgewikkeld.

Schadeherstel van kleine ongelukjes

Voor het repareren van schade door kleine ongelukjes is er AAS Dagherstel. Deukjes, krasjes, lakschade, gaatjes in bekleding, etc. kunnen in één dag worden gerepareerd voor een vaste prijs. Om te bepalen hoe duur de reparatie van een kleine schade is kun je gebruik maken van een schademenu en een calculator. Door deze werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan. AAS Dagherstel helpt jou om jouw auto er op een betaalbare manier als nieuw uit te laten zien, ook als hij al een flink aantal jaren oud is. AAS Dagherstel doet naast schadeherstel ook aan reiniging van de auto, van binnen en van buiten.