Haal een autorijbewijs dat geldig is in Nederland

Je rijbewijs halen doe je via www.rijschooldekker.nl. Rijschool dekker is de oudste rijschool van Nederland en bestaat al sinds 1932. Je kunt hier terecht voor alle soorten rijbewijzen, ieder met een eigen pakket. Er wordt aandacht aan jou besteed en rekening gehouden met jouw ontwikkeling tijdens de rijlessen en je ontwikkeling over de theorie die ook hoort bij het halen van een rijbewijs. Voor internationale mensen, uitwisselingstudenten en expats bijvoorbeeld, is er ook ruimte bij www.rijschooldekker.nl. De meeste Europese rijbewijzen zijn wel geldig in Nederland.

Rijbewijs B pakket van www.rijschooldekker.nl

In een standaard rijbewijs B pakket van rijschool Dekker zijn een aantal zaken opgenomen. Allereerst een dag van vijf lesuren waarin je alle bediening van de auto goed leert kennen. Vervolgens zul je 25 lesuren in de auto rijden. Daarnaast krijg je ook een tussentijdse toets, ook wel bekend als TTT. Zo’n toets is hetzelfde als een praktijkexamen, maar je zakt of slaagt er niet voor. Wel kun je bijzondere handelingen hierbij afvinken die je dan op het echte examen niet hoeft te doen. Aansluitend aan deze toets krijg je advies voor het vervolg van je rijopleiding.

Extra’s bij rijschool Dekker

Andere extra’s die je bij www.rijschooldekker.nl vindt voor je rijbewijs B pakket zijn een ongeval simulator en een ROSO-training. ROSO staat voor rijden onder speciale omstandigheden en de training vindt plaats bij de antislipschool van www.rijschooldekker.nl. De theorie voor je rijbewijs B leer je zelf thuis. Als je alles geleerd hebt, kun je je aanmelden voor klassikale ondersteuning. Hierin krijg je dus in een klassikale opzet 3 uur ondersteuning voor je theorie. Het theorie-examen is inbegrepen in de prijs van het rijbewijs B pakket. Als je meer wil weten over rijbewijzen voor de motor, vrachtwagen of bus, kijk dan op www.rijschooldekker.nl.