Zo huur je een goede, goedkope aanhanger in Groningen

KNAL Verhuur heeft al jarenlang ervaring met de verhuur van aanhangwagens in Groningen. Ze bieden diverse soorten uitstekende aanhangwagens aan voor een lage prijs. Wil je verhuizen of moet je veel spullen vervoeren, dan heeft KNAL Verhuur voordelige en goede aanhangwagens te huur. Dit kan al voor maar € 20 per dag.  Voor aanhanger verhuur in Groningen ben je bij KNAL aan het goede adres.

 

Kies uit verschillende types aanhangwagens

Je kunt een aanhangwagen nodig hebben voor verschillende soorten transport. Daarom kun je bij KNAL Verhuur zowel een eenvoudige kleine aanhangwagen huren, als een Tandemasser aanhangwagen met huif. Door de huif weet je zeker dat alles droog blijft, ook als het (weer eens) regent. Natuurlijk helpen ze je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo weet je zeker dat de aanhanger die je huurt, geschikt is voor jouw doel. Vanzelfsprekend zijn alle aanhangwagens in zeer goede staat.

 

Lichtgewicht aanhangwagens, dus meer laadvermogen

Uiteraard wil je zoveel mogelijk meenemen en daarvoor zijn de lichtgewicht, aluminium maar zeer robuuste aanhangwagens zeer geschikt. Je kunt in de basis aanhangwagen tot wel 630 kg vervoeren. Daarmee kom je al een heel eind als je kleine huishoudens wilt vervoeren of even wat spullen wilt wegbrengen. Dit voorkomt het eindeloos heen en weer rijden met je auto en geklungel met grote kasten of bankstellen. Kortom even een aanhangwagen huren bij KNAL Verhuur is goedkoop en handig.

 

Wat zijn de regels?

KNAL Verhuur kent de regels en helpt je een geschikte aanhanger uitzoeken. Je hebt namelijk een extra kentekenplaat nodig voor de aanhangwagen als het maximum totaalgewicht onder de 750 kg is. Deze extra kentekenplaat dient uiteraard hetzelfde te zijn als die van je auto. Boven dit gewicht hebben aanhangers een eigen kenteken. Daarnaast heb je vaak een BE rijbewijs nodig als het maximum totaalgewicht van je aanhangwagen plus het gewicht van je auto boven de 3500 kilogram uitkomt.

 

Wat kost de basis aanhangwagen?

Voor de basis aanhangwagen, lichtgewicht enkelasser (ongeremd, 750 kg, 205 x 110 cm) met een maximaal laadvermogen van 630 kg, betaal je € 20 euro per dag, € 40 per weekend en maar € 65 per week.

 

Wat kost de Tandemasser aanhangwagen met huif?

Voor de Tandemasser aanhangwagen, lichtgewicht enkelasser? (ongeremd?, ? kg, ? x ? cm) met een maximaal laadvermogen van ? kg, betaal je € ? euro per dag, € ? per weekend en maar € ? per week. (Commentaar Diana: gegevens ontbreken) Voor het huren van een aanhangwagen betaal je daarnaast een kleine borg.