ceesvendrik_logo

Zoekt u een autorijschool Arnhem

Als u een autorijschool Arnhem zoekt, bent u goed terecht gekomen. bij Verkeersschool Cees Vendrik werkt een hele professionele rijinstructeur. Autorijles geven is echt zijn passie. In 2011 heeft hij Verkeersschool Cees Vendrik opgericht. Sinds de jaren ‘90 heeft Vendrik van zijn opleiding zijn werk gemaakt. Hij heeft dus al veel ervaring in zijn zak zitten. Hij weet hoe hij les moet geven en dat is terug te zien in zijn lessen. Bij Verkeersschool Cees Vendrik heeft u keuze uit vele pakketten. Ook heeft hij een pakket voor mensen met faalangst. Ook heeft hij een pakket voor mensen die al veel ervaring achter het stuur hebben. Dus zoekt u een goede rijschool in de buurt van Arnhem dan zit u goed bij Verkeersschool Cees Vendrik.

Fijne lessen en een goede sfeer

Ik heb veel plezier gehad bij Verkeersschool Cees Vendrik. Ik had snel mijn rijbewijs, door zijn goede uitleg een goede tips. Hij beschikt over een gezonde dosis humor. Dit is fijn voor in de auto. Een rijles van 1.5 uur zonder een leuk gesprek te kunnen hebben lijkt me echt verschrikkelijk. Ik ben superblij met de diensten van Verkeersschool Cees Vendrik. Ik zou Verkeersschool Cees Vendrik zeker aanraden aan iedereen die snel zijn rijbewijs wilt halen en gezelligheid wilt hebben in de auto. 

ceesvendrik

Wat heeft  Verkeersschool Cees Vendrik nog meer te bieden

U kunt alle informatie over Cees en zijn diensten vinden op de website van  Verkeersschool Cees Vendrik. Ook kunt u hem telefonisch of via de mail bereiken.