heftruckcertificaat halen

Mijn heftruckcertificaat halen!

Vorige maand was het eindelijk zover, ik ging mijn heftruckcertificaat halen. Ik wist al een tijdje van mijn baas dat hij ermee bezig was om dit te regelen voor mij en nog 3 collega’s. Ik was erg blij toen ik het hoorde, zeker omdat ik het al heel lang wou. Toen ik een klein jongetje was droomde ik er al van om op een heftruck te rijden. Ik speelde dan ook vaak met speelauto’s en vrachtwagens, ik kon daar helemaal in op gaan. Toen ik hoorde dat we het gingen halen heb ik meteen gevraagd waar we dit gingen doen. Mijn baas vertelde me dat we dit gingen doen bij Logistiek Opleidingscentrum Wesseldijk.

heftruckcertificaat halen

Goede eerste indruk

Meteen toen ik hoorde waar we ons heftruckcertificaat gingen halen, ben ik op de website gaan kijken. Dat zag er erg goed en vooral erg professioneel uit. Het verbaasde me dan ook niet dat mijn baas voor deze locatie gekozen had. Daarna kwam ik erachter dat het ook nog eens onwijs in de buurt zit. Ik woon zelf namelijk in Beuningen en de plek waar de cursus gaat plaatsvinden is Nijmegen, dus daar ben ik zo. Ondanks dat het maar 2 dagen duurde was dat toch een fijne bijkomstigheid.

Gehaald!

heftruckcertificaat halenHet allerfijnste vond ik dat er veel aandacht aan praktijkervaring werd gegeven, hierdoor voelde het alsof ik het echt goed onder de knie had. Ik ben erg tevreden met het halen van mijn certificaat. Ik zou iedereen in de logistieke sector willen aanraden om eens te kijken op de site van Wesseldijk.