Ook je private lease vergelijken?

Ten eerste, wat is private lease eigenlijk? Om je private lease te vergelijken moet je wel weten wat het inhoud. Wanneer je jouw auto via private lease binnen hebt gehaald rij je in een nieuwe auto voor een maandelijks bedrag. Deze auto is alleen niet van jouw, maar van de lease maatschappij. Het enige dat je moet betalen is de brandstof en uiteraard verkeersboetes, parkeerkosten en kosten voor de wasstraat. Zaken als reparatie kosten, allriskverzekering, wegenbelasting, onderhoud, pechhulp, afschrijvingskosten et cetera zijn allemaal wel inbegrepen. Voor hoe lang je dit doet kun je zelf bepalen. Een looptijd van 12, 24, 36, 38 of 60 zijn het meest gebruikelijk. In veel gevallen ben je met een private lease goedkoper uit dan wanneer je het zelf koopt. De private lease maatschappijen kunnen namelijk verzekeringen, belastingen et cetera met enorme kortingen afnemen. Iets waar je als particulier niet tegenaan kan boksen. Daarnaast moet je waarschijnlijk bij het kopen van een auto geld lenen waar rente op zit. Private lease zien we dus steeds populairder worden.

Wil je private lease vergelijken? Ga dan naar private lease wijzer om te zien welke lease je het beste kunt afsluiten om zo goedkoop mogelijk klaar te zijn. Private lease is mogelijk voor bijna alle automerken. Zo is er een speciale audi private lease, maar ze zijn er ook voor volkswagen, renault, opel, ford, fiat en ga zo maar door. Voor de audi private lease kun je bijvoorbeeld de Audi A1 sportback, A3 sportback en/of Q2 leasen. Er zijn dus enorm veel mogelijkheden.

Op de website van Private lease wijzer kun je dus door een onafhankelijke partij verschillende private lease vergelijken en zoeken. Vervolgens kun je ook offertes aanvragen. Op die manier worden de consumenten en private lease maatschappijen dichter bij elkaar gebracht.