leasen met bkr

Zelfs met bkr een auto leasen

Een negatieve bkr registratie kan vaak voor veel problemen zorgen. Een tijd geleden sprak ik vrienden die dit hebben en daardoor geen grote leningen meer aan kunnen vragen. Het is vervelend wanneer je niet voldoende geld hebt, maar toch overal naartoe moet kunnen gaan. Veel mensen denken dat het gebruik van een leaseauto dan heel lastig wordt, maar gelukkig zijn er wel degelijk mogelijkheden voor auto leasen met bkr. Het is helemaal niet moeilijk om toch achter het stuur te kruipen wanneer je de auto, maar tijdelijk nodig hebt. Mijn vrienden hebben dit uiteindelijk ook gedaan en het is heel goed bevallen! Je kunt er namelijk voor kiezen om een enkele maanden te leasen. Een shortlease kan elke maand worden opgezegd en hierdoor heb je net dat beetje meer vrijheid dan anders. Voor een shortlease mag je overigens altijd een hele goede auto verwachten. Heb je bijvoorbeeld graag een grote auto? Dan kun je die aanvragen. Zelf ben ik wel eens gaan rijden in een auto met shortlease en het is echt aan te bevelen. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Je betaalt gewoon je benzine en dan weet je zeker dat je de weg op kunt. Geen nare verzekeringen en ook geen kosten wanneer de auto het ineens begeeft. Sterker nog, toen dat bij mij gebeurde kreeg ik snel een vervangende auto!

Van alle gemakken voorzien

Een auto die je via shortlease rijdt, is van alle gemakken voorzien. Je hoeft niet eens te vragen om de nieuwste modellen, want die zijn sowieso beschikbaar. Een goed shortlease contract kan dan ook gemakkelijk later nog eens worden afgesloten. Ik moet zeggen dat ik het voor mijn werk veel vaker doe. Ook in periodes dat het minder goed weer is en ik de kinderen liever niet naar school breng met de fiets, is het ideaal. Je hebt namelijk een auto voor de deur staan zolang jij daar behoefte aan hebt. Gelukkig is het dus voor iedereen mogelijk, ook voor mensen met een negatieve bkr registratie.

Elektrisch of toch niet?

Wanneer je de auto uit gaat zoeken, is het tijd om te kiezen voor een normale auto die rijdt op benzine, of een elektrische auto. In het begin wist ik het niet goed en heb ik toch maar besloten steeds even te gaan tanken, maar later kwam ik er achter dat een elektrische auto ook helemaal geen probleem is. Natuurlijk ook veel beter voor het milieu, dus ik ben helemaal overgestapt. Die laadpaal heb ik ook gevonden dicht bij mijn huis, dus geen problemen gehad met de accu.