Volvo specialist

De meest verkochte auto’s in Nederland

Nederland staat er vol mee, bijna iedereen heeft er wel een en er wordt druk mee gereden, de auto’s. Je hebt ze in allerlei soorten en maten en er zit voor iedereen wel een leuke bij. Je kunt ervoor kiezen om een gloednieuwe auto te nemen, een tweedehandsauto of een auto leasen. Alle drie de opties hebben zijn voor- en nadelen. Voor welke optie je ook gaat, het merk auto blijft belangrijk. Ga je voor een snelle sportieve auto, of wil je meer een stabiele stevige auto? 

Volkswagen

Volkswagen auto’s al een aantal jaar het meest verkochte automerk in Nederland. In het bijzonder de Volkswagen Golf, Volkswagen Polo en de Volkswagen kever. Beide auto’s lijken erg op elkaar. De golf is een wat luxere en grotere variant van de polo. Volkswagen is een Duits automerk en is opgericht door Deutsche Arbeitsfront. Het is ontstaan op 28 mei 1937 in Berlijn. Het hoofdkantoor van Volkswagen zit in Wolfsburg, Duitsland. Volkswagen auto’s zijn zeer nette auto’s en voor veel mensen geschikt. De Polo is zeer compact gebouwd en heeft een degelijke uitstraling. Hij bezit veel vermogen en rijdt stil en soepel. De Golf wordt vooral vanwege de uitstraling gewaardeerd. De motor is sterk en zuinig. 

Volvo

Volvo is een Zweedse autofabrikant. Volvo werd opgericht door Gustaf Larson en Assar Gabrielsson in 1927. Het merk Volvo staat vooral bekend om zijn veiligheid. De meeste bekende modellen van het merk zijn Volvo V60, Volvo XC60 en Volvo V40. Nog steeds kiezen veel mensen de Volvo vanwege het veilige gevoel. Volvo was dan ook de eerste die met de driepuntsgordel kwam. Bij een ongeluk zal een Volvo dan ook niet snel als een boterpakje in elkaar zakken. Wie vaak de weg op moet voor lange stukken, heeft aan deze auto een maatje. Als je er nou niet helemaal uitkomt met welk model het beste bij jou past, kan je altijd even langs gaan bij een Volvo specialist. Een Volvo specialist is natuurlijk de expert als het gaat om een Volvo.

Ford

Henry Ford begon in 1903 zijn autofabriek. Zijn eerste auto produceerde hij al in 1896. Ford is een Amerikaans autobedrijf. Het kent een grote geschiedenis maar vanuit Amerika werd het al vrij snel ook in Europa een groot merk. Een van de bekendste auto’s van Ford is de Ford ka. Dit zal voor velen van jullie het eerste autootje zijn geweest. Klein, compact en goed te betalen. Dan hebben we nog de bekende Ford focus en Ford fiesta. Prima gezinsauto’s met toch een hele sterke motor. Laatst heeft Ford de nieuwe Ford ecosport uitgebracht. Een zeer sportieve maar toch hoge auto. Het is een fijne alledaagse auto maar ook zeer geschikt voor de wat langere afstanden.