De Dodge Ram; dit moet je weten!

De Dodge Ram een zowel geliefde als gehate bolide. Zeer praktisch maar tegelijkertijd ook zeer onpraktisch. Kortom een auto met veel tegenstrijd. Voor de juiste persoon de perfecte auto. Is de Dodge Ram wat voor jou? Hier let je op wanneer je een Dodge Ram gaat aanschaffen.

De motor inhoud

Wanneer je een Dodge Ram gaat kopen heb je een heleboel opties, maar het belangrijkste en daarom ook meteen de eerste keuze is de motor inhoud. Je kunt gaan voor de 3.7 V6, maar dan val je toch net even buiten de boot. Als je dan toch al een Dodge Ram gaat aanschaffen dan kan je het beter meteen goed doen en kiezen voor een dikke V8. De V8 komt dan nog in twee verschillende opties een met 310 en een met 380 paardenkrachten. Uiteraard kan je het beste voor de dikste gaan. Deze is namelijk naast sterk ook nog eens zeer rap.

De opties

Als je de motor hebt gekozen die je wilt dan kan je overgaan op het kiezen van de overige opties. Voor de Dodge Ram heb je ongekend veel opties. Ga je met je Ram de onbehandelde paden opzoeken dan is luchtvering echt iets voor jou. Ben jij een ondernemer die de auto vooral gebruikt voor het grote laadvermogen dan kan je echt niet zonder een RamBox. Maar ook de gene die vooral opzoek is naar ongekende luxe komt aan zijn trekken. De optie die iedereen moet hebben is de achteruitrijcamera. Inparkeren met dit bakbeest is namelijk nogal een opgave. Ook kun je dan voor de Dodge Ram black edition gaan deze uitvoering is van alle gemakken voorzien en heeft qua uiterlijk ook nog eens een boost gehad.