Citroën kopen

Ben jij op zoek naar een auto, nieuw of occasion, en heb je een Citroën op het oog? Dan krijg je zeker geen spijt. Of je een occasion of het nieuwste model koopt Citroën laat je niet in de steek. Het kopen van een tweedehands Citroën is een goede zet. Vele kopen een occasion vanwege het veelzijdige aanbod. Auto’s van het merk Citroën zijn mooi en ook nog eens betaalbaar. De auto’s van Citroën hebben een fijne wegligging en een erg goede reputatie. Zeer elegante auto’s die ook nog eens binnen je budget vallen. Citroën is erg populair op het gebied van innovatieve autotechnologie. Op viaBOVAG vind je een groot aanbod aan occasions en nieuwe auto’s. Een citroen kopen doe je veilig en snel bij viaBOVAG.nl.

Veilig op de weg met Roadguard.nl 

Je hebt net een nieuwe auto gekocht, namelijk een Citroën, maar je hebt je geluksdag en staat met pech langs de weg. Dat is balen, maar het kan iedereen overkomen. Met Roadguard.nl hoef je je niet langer meer zorgen te maken. Roadguard is een handige app voor wanneer je langs de kant van de weg staat. Met behulp van de app wordt er een seintje afgegeven aan de dichtstbijzijnde monteur. De monteur streeft ernaar om binnen een half uur bij je te zijn. Je kan eenvoudig regelen met IDEAL en hoeft dan ook geen abonnement af te sluiten.

Betrouwbare auto’s 

De oprichter van het automerk heeft in het jaar 1900 patent aangevraagd voor tandwielen met een gehoekte vertanding. Dit soort tandwielen zijn extra stevig en maken minder geluid. Het logo van Citroën wordt dan ook gevormd door de twee vertandingen boven elkaar.  

De merknaam van de Franse autofabrikant komt uit ons land. De overgrootvader van de oprichter was namelijk een groente- en fruithandelaar.