Auto schade

Autoschade Direkt levert goede diensten

Autoschade Direkt nabij Den Haag is een aan te raden adres als jij schade hebt aan jouw auto. Dit bedrijf voert de volgende diensten uit:

–       Motoren, brommers & scooters spuiten.
–       Uitdeuken zonder spuiten.
–       Spot repair.
–       Taxatie voor verzekering.
–       APK werkzaamheden.
–       Auto poetsen binnen & buiten.
–       Ruit reparatie / vervanging.

Hierdoor weer jij dat je van A tot Z bij dit bedrijf terecht kunt voor jouw auto. Niemand zit er op de wachten om met schade aan een auto te rijden. In mijn geval had ik een botsing gekregen met een scooter. De schade viel wel mee maar toch vond ik dit erg storend. Zeker omdat je auto direct een stuk minder waard is als je deze wilt gaan verkopen.

Autoschade Direkt

Autoschade Direkt heeft mij meteen geholpen

Autoschade Direkt heb ik gevonden op het internet omdat ik op zoek was naar een schadeherstelbedrijf in de omgeving van Den Haag. Hierdoor kon ik snel en eenvoudig mijn auto achter laten en was ik niet zover van huis. De auto moest wel worden uitgedeukt en deze is ook opnieuw uitgelijnd. Ik kreeg ook gratis vervangend vervoer en dat was erg prettig. Ondanks dat ik dicht bij huis was, nodigde het mij niet echt uit om in de regen de deur uit te gaan zonder auto. 

Autoschade Direkt heeft een enorme snelle en goede service geleverd. Mijn auto was ook nog eens van binnen en buiten schoongemaakt. Deze auto heb ik nog nooit zo netjes gezien. Dit waren mijn eerst woorden toen ik binnenkwam bij dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker is nog even met mij om de auto gelopen om alles te laten zien. Wat is dit mooi herstelt zeg! Alsof er nooit een ongeval heeft plaatsgevonden. Ik ben erg blij dat ik weer schadevrij en met mijn auto en deze alsnog kan gaan verkopen voor een goede prijs. 

Schade